Vi ble 20 år i 2016!

Koret ble stiftet 25. Januar 1996

Vi er et blandet kor med ca 30 medlemmer (22 damer og 8-9 herrer), og målsettingen med koret er et musikalsk og ikke minst sosialt og godt fellesskap – noe korsang bidrar til.

I dag blir vi ledet av dirigent Helga Botn som har godt humør og stort engasjement for sine korister.

Vi synger alt fra pop, rock, folkeviser, stykker fra musikaler med mer. Koret har seminar 1 til 2 ganger i året, og arrangerer konserter med band, gjesteartister og andre kor. Vi blir invitert til å være med på andres arrangementer, er aktive i nærmiljøet blant annet med konsert på pleiehjem og for de som ikke har det så lett. Det hender også at vi drar på den lokale pub’en og koser oss med god mat og drikke, og litt allsang når det passer.

Hver torsdag mellom kl. 18.30 og 21.00 har vi korøvelse på Høyenhall skole (rett ved Manglerud T-bane), og har du lyst til å bli med oss – ta kontakt med Tove Karlsen på telefon 916 42817.

I 2014 dro vi til Færøyene på besøk til et spennende kor og en spennende øy…
cropped-skjermbilde-2015-03-15-kl-09-02-32.png

Vi har sunget under World cup åpninger i Rådhuset, på Bjerkebanen under Oslo Grand Prix,korfestivaler i Son og Drøbak, korkroer, brylluper, konsert på rådhuset i Mijas, Spania, konsert for norges ambasadør og hans gjester i Budapest, Konsert på Egertorvet m/Finn Kalvik under Mad Weekend(2000) på Oslo bys tusenårsjubileum. Vi har ofte også hatt konserter med barnekor rundt omkring i Oslo.
I våre egne arrangementer har vi hatt med oss gjesteartister som Hanne Krogh og Kari Gjerum, og vi har avholdt en Vampkonsert med bandet Frostrøyk. Fremføringen av Philip Kruses verk Pangea med hans storband i 2006 var også et høydepunkt.
Dette er noe av det vi har gjort – og i september 2016 drar koret på seminartur til Garda i Italia!

Der skal vi lære ved deltagelse i work-shops og vi skal holde småkonserter.

Mest av alt skal vi gjøre som vi pleier – kose oss med sang!

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s